Gör det bara!

Ni vet den där känslan av att vilja hoppa över dagens planerade pass. Alla ursäkterna som kan snurra runt i huvudet. "Jag är nog lite för trött för att träna idag" blir till "Jag har nog lite ont här eller där" som sedan fortsätter till "Jag är kanske värd en vilodag idag". Det här är bara några exempel. Kommer man ens i närheten av dessa tankar som är mer likt dumma ursäkter för att inte träna. Då tycker jag att man ska göra helt tvärtom. Gör det bara. Träna! Kroppen kommer tack dig efteråt.
 
Imorse kände jag mig helt slut, verkligen jättetrött och med en liten känning av huvudvärk. Den där typiska känslan som kan få vem som helst att hoppa över det där planerade passet för dagen. Jag tror ni fattar vid det här laget vad jag menar. Jag slängde i alla fall med mig kläderna till dagens planerade gympass. Under förmiddagen satt jag vid min kontorsplats som vanligt och alla möjliga ursäkter rullade runt i huvudet likt dem jag nämnde ovan. Men då jag suttit i många timmar igår under ett möte på Arlanda så visste jag att för att bli människa igen så behövdes ett pass brännas av. Jag sket i huvudvärken och tröttheten och alla dumma ursäkter. Reste mig från min kontorsplats och gick ner till gymmet. Redan efter att den kortare uppvärmningen var klar kände jag mig som en fighter igen. Brände av det bästa gympasset på länge. Med det här vill jag säga att det finns fan inga ursäkter. Finns tanken på träning där så gör det bara! Finns inte tanken där så gör det i alla fall! Träna! För jäklar så bra vi alla mår av att träna regelbundet. Alla behöver det på ett eller annat vis för att må bra.
 
 
 
Som sagt. Även fast min morgon började med huvudvärk och trötthet så avslutades den med ett grymt gympass på lunchen där jag till och med fick hänga på mig vikter för att göra det tyngre idag. Gör det bara!
Visa fler inlägg