Simma 1500m

För ca 6 månader sedan kunde jag bara simma 25m innan jag var tvungen att hyperventilera av andnöd. Alltså stanna och tokvila innan jag kunde köra ytterligare en 25a. Idag efter att ha tränat en hel del simning så klarar jag rätt så lätt över 3000m på ett pass. Provade idag att simma 1500m i ett moment helt utan att vila och det gick himla fint. Känns riktigt bra inför sommaren! Ge inte upp alltså! Fortsätt nöta för tillslut släpper det! Ingenting är omöjligt!
Jag och Johan Andersson @gnistans på 200m avbad. Riktigt kul att dela bana med någon man simmar helt jämt med! Trevlig Valborg på er!

Simma simma simma och ha kul!

Veckan började med 2 pass jobbpendling med Sensan. Lite kallt på morgonen fortfarande men det funkar haha! 
Sedan väntade ett dopp i 5 gradigt vatten i Runn då jag ska vara med i en artikel i en tidning. Ni kommer få se mer framöver. Riktigt spännande och roligt att få synas lite haha!
Idag har det crawlats en massa och mer crawlning väntar framöver för sommaren närmar sig med stormsteg. Men nu iväg för lite fest för finns mycket roligt man vill göra här i livet!

Morgontur till jobbet

Solen smög sig fram och sa Hej! Lite tyngre idag då min cykelform inte riktigt är på topp men bara nöta vidare så lossnar det. Kanske inte den lättaste sträckan mellan Borlänge - Falun (väg 293) att ta så tidigt på morgonen då den är rätt så händelserik. Pulsen rusar i varenda backe och det är inte lite backigt. Upp och ner hela vägen men ser det som bra träning bara. Kör bara kör haha!
Visa fler inlägg