Träna med våtdräkt

Idag var det simning med våtdräkt på schemat. Vi i klubben försöker köra våtdräktssimning varje lördag för att vara väl förberedda till sommarens alla lopp med våtdräkt. Idag blev det favoritpasset som jag skrev om på Vansbrosimningens blogg. Kolla in där för det är klockrent! Vansbrosimningen.blogg.se

Sedan tjatade @gnistans eller Johan till sig en löprunda direkt efter simningen. Eller att jag skulle haka på en bit på hans långpass och självklart säger man inte nej till det. För mig räckte det med 8km idag men Johan lyckades få ihop 21km. Grym lördag för honom! Själv målar man om i köket nu haha! Är det inte träning så ska något annat göras! Full fart!

Cykla med starkt folk!

Två ggr cykelpass igår. Gäller att passa på när det fina vädret lyser med sin närvaro och när man har chansen att trampa med trevligt folk!
Först Le Peloton Falun pass nr 1 kl 06:00, 38km i snittfart 29,7km/h. Hanna Bergman på MTB visade vägen. Sjukt stark är hon!

Pass nr 2 blev direkt efter avslutat jobb kl 17:30 med de otroligt starka grabbarna Oskar Djärv och Olof Ivarsson. 59,8km stannade klockan på och med en snittfart på 28,9km/h. Desto fler plockade höjdmetrar på denna runda. Riktigt kul att cykla med dom som är mycket bättre än en annan! Grymt stor erfarenhet.Har nu ett helt nytt perspektiv på cyklingen och känner mej taggad. Inspirerad att bli mycket bättre!
Totalt 97,8km in på kontot igår!

Cykelvård och Morgoncykling

Igår var det cykelvård innan La Peloton Falun! Lite nervös med tanke på hur många snabba det är som deltar.

Imorse var det uppstigning kl05:00 för att sedan befinna sej i Falun för Le Peloton cykling kl06:00. Det gick fort från början men vi blev fyra som hjälptes åt lite smått på de 38km korta rundan. Hanna Bergman var en av de som drog! Täten var sjukt snabba och snittade varvet i 41km/h. Riktigt så snabb är jag inte tyvärr hur mycket jag än önskar det.. Men nöjd med att få till ett sånt morgonpass!
Visa fler inlägg